appbyrån oiOi | Om oss
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
MOBILUTVECKLING

Vi utvecklar native-applikationer, både för Android och iOS. Genom att välja nativelösningar säkerställs att era produkter ger bäst prestanda och optimal funktionalitet.

INTERAKTIONSDESIGN

En applikation blir inte bättre än den användarupplevelse den ger. Därför är vi måna om att era produkter ska ge så bra användarupplevelse som möjligt.

BACKEND

Varje projekt är unikt men i de flesta fall kräver de en backend som driver applikationen. Beroende på vilka krav som ställs bestäms vilken teknik som ska användas för just er lösning, allt ifrån realtidsdata från exempelvis Firebase till enklare PHP och MySQL lösningar.

3256

KAFFE

162

FALAFEL

100%

FOKUS

2

CHAMPIONS LEAGUE SLUTSPEL

team_image

CHRISTOFFER HEDIN

Christoffer programmerar huvudsakligen för Android, men kan även programmera iOS. En fena på interaktionsdesign.

  • Mobilutveckling

  • Interaktionsdesign

  • Backendutveckling

VI ÄR HÄR FÖR ATT HJÄLPA DIG

Vår affärsidé är att utveckla mobila lösningar till företag. Vi bygger digitala verktyg baserade på exempelvis Android och iOS till nya mobila plattformar.

 

Vi hjälper er att sänka era kostnader för både hård- och mjukvara, samt att era system blir mobila och flexibla. Idag har mobiltelefoner och surfplattor på allvar kommit dithän att de kan konkurrera med datorerer och äldre generationers handdatorer.